Reactie plaatsen

Reacties

Nevin Mektepli
3 jaar geleden

Wat ben ik blij dat ik bij jullie terechtgekomen ben Benito. Jij bent echt een topkerel! Maya is nu 8 maand. Zoals jij ook zegt ik heb de moeilijkste uit de nest! Eentje met karakter, jawadde 🤦‍♀️! Maar jij zei altijd dat het zal goedkomen. En inderdaad met veel geduld en jouw advies hebben wij veel vooruitgang geboekt. Jij hebt ons geleerd geduld te hebben en niet op te geven. In hoor jou nog steeds zeggen “geduld Nevin, het komt goed “.
Bedankt dat je ons die vertrouwen gaf! Je stond steeds klaar voor ons, maakte niet uit wanneer!
Ook mijn dochters zijn jou dankbaar hoe je hen hebt geleerd om te gaan met Maya. Ik hoor ze nog zeggen “wij hebben wel veel bijgeleerd mama”.
Doe zo verder Benito, je bent goed bezig! Jij bent een topkerel 💪

Notteboom Pascal
3 jaar geleden

Terug een jaar verder. Nog steeds onder begeleiding van het topteam! Benito, Mike, Kyana 👍 Super🦊

K9 Workingdogs Het Duinenhof
5 jaar geleden

Veel succes Benito , ge zijt een topkerel die steeds voor iedereen klaar staat. Doe zo verder makker , ge zijt goed bezig ;)

Notteboom Pascal
5 jaar geleden

Sinds ik met mijn hond Kira de individuele trainingen volg, gaan de resultaten de hoogte in. Gehoorzaamheid en de hond onder controle houden is een doel tijdens de lessen. Kira zijn pakwerk is sterk gevorderd. Goede beet, de dreiging kan hij beter overwinnen en dit met de nodige gehoorzaamheid. Benito en zijn apacheteam zijn super en ze halen het beste uit hond en baas.

niels de saer
5 jaar geleden

na verschillende scholen en prive leraren gehad te hebben bij benito terecht gekomen .
zowel voor mij en voor mijn mechelaars mooie gerichte trainingen en de juiste aanpak .
aanrader